ZAVRŠEN MAJSKI TURNIR U MALOM FUDBALU

Odigravanjem finalnih utakmica u svih pet kategorija završen je ovogodišnji majski turnir u malom fudbalu.

U kategorii Od prvog do četvrtog razreda prvo mesto zauzela je ekipa osnovne škole Dušan Radović, koja je u finalnoj utakmici savladala ekipu OŠ Ivo Andrić sa 2:0. Treće mesto zauela je ekipa OŠ Sveti Sava koja je bila bolja od ekipe OŠ Ivan goran Kovačić, 4:0.

U kategoriji petih i šestih razreda prvaci majskog turnira su učenici OŠ Dušan Radović, koji su savladali vršnjake iz OŠ Ćele Kula sa 9:4. Treće mesto osvojila je ekipa Oš Ivan Goran Kovačić, koja je bila bolja od ekipe OŠ Vojislav Ilić Mlađisa 7:3.

Nakon neizvesne utakmice i 4:4 u regularnom toku utakmice, do titule prvaka u konkurenciji sedmih i osmih razreda, posle izvođenja penala ekipa OŠ Ivan Goran Kovačić savladala je OŠ Stefan Nemanja sa 8:6. U borbi za treće emsto ekipa Oš Vuk Karadžić savladala je ekipu OŠ Ćele kula sa 10:3.

 

U konkurenciji srednjoškolaca eipa Elektrotehnmičke škole Nikola Tesla savladala je ekipu Prve niške gimnazije Stevan Sremac sa 6:2. Ekipa Ugostiteljsko turističke škole zauzela je treće mesto, pošto je savladala ekipu gimnazije Bora Stanković sa 6:1.

U konkurenciji fakulteta pobedila je prva ekipa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja koja je savaldala kolege  iz Prve ekipše FSFV sa 2:1, treće mesto zauzela je treća ekipa FSFV, koja je savladala Ekonomski fakultet sa 2:0.

Organizatori Majskog turnira bili su Sportski savez Niša i „Mladi Ambasadori“, uz tehničku pomoć Učiteljskog društva, Udruženja pedagoga fizičke kulture i Studentskog parlamenta Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i uz podršku Fudbalskog saveza Niša i Policijske uprave u Nišu.

Pokrovitelj manifestacije bio  je Grad Niš, preko Uprave za omladinu i sporт.

Postavi u sekciju: 
Da

Baneri

Prijatelji