ZAVRŠEN MAJSKI TURNIR

 
     Ekipe osnovne škole “Ratko Vukićević” u konkurenciji od prvog do četvrtog i ekipa osnovne škole “Kralj Petar prvi” u konkurenciji od petog do osmog razreda pobednici su Majskog turnira u malom fudbalu koji je održan prošlog meseca u Nišu.
     U konkurenciji od prvog do četvrtog razreda drugo mesto zauzela je ekipa OŠ “Stefan Nemanja”, a treće OŠ “Sveti Sava”. U konkurenciji od petog do osmog razreda druga je bila ekipa OŠ “Vitko i Sveta” iz Gadžinog Hana, a treće OŠ “Desanka Maksimović”.
     Priznanja za najbolje golmane dobili su Ognjen Milošević (OŠ “Ratko Vukićević”) i Đorđe Stefanović (OŠ “Kralj Petar prvi”) a za najbolje igrače: Bogdan Jovanović (OŠ “Ratko Vukićević”) i Đorđe Nedeljković (OŠ “Kralj Petar prvi”). Titulu za najbolje strelce poneli su Mateja Bubanj (OŠ “Duško Radović”) i Dušan Stevanović (OŠ “Desanka Maksimović”).
     Na majskom turniru učestvovale su 22 ekipe, i to 13 ekipa od petog do osmog razreda i devet ekipa od prvog do četvrtog razreda. Kvalifikacije, četvrtfinalni i polufinalni mečevi odigrani su na terenima osnovne škole „Sveti Sava”, dok je završnica održana u hali Čair.
     Majski turnir u malom fudbalu obnovljen je na inicijativu Mladih ambasadora sporta.  Podršku održavanju ovog turnira su pružili Grad i Sportski savez Niša.
 
Postavi u sekciju: 
Da

Baneri

Prijatelji