JAVNI ČAS SPORTSKOG MAČEVANJA U NIŠU

U petak, 29. septembra, Mačevalački klub Akademije Ki Niš, u saradnji sa Mačevalačkim savezom Srbije, Sportskim savezom Niša i gradom Nišem, organizuje javni čas sportskog mačevanja u Nišu!

 Čas će biti održan na Elektronskom fakultetu (M1) sa početkom u 19:45h. Ovaj čas je besplatan i otvoren za sve, bez obzira na pol i godine. Nišlije će imati priliku da upoznaju sa dražima "belog sporta" i ovom plemenitom veštinom koja istovremeno razvija telo, um i duh, uči etici, podstiče viteštvo i preduzimljivost i jača samopouzdanje. Zainteresovani će moći i da se upišu u školu sportskog mačevanja na Akademiji Ki i počnu sa izučavanjem ove veštine već od oktobra, u redovnim terminima treninga - utorkom i četvrtkom od 19:45h do 20:45h na Elektronskom fakultetu u Nišu. Školu vodi prof. Ljubomir Kitić, sportski trener i učitelj mačevanja, sa asistentima.

Za javni čas potrebno je prethodno se najaviti na telefon: +38163439058, a za sve dodatne informacije možete posetiti sajt Akademije Ki https://macevanjekinis.weebly.com ili našu stranicu  https://www.facebook.com/groups/macevanjenis .

Ovaj čas je odlična prilika za sve sadašnje i buduće niške mačevaoce da ukrste mačeve i zajedno osete radost pokreta.

Baneri

Prijatelji